Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Oost-Brabant tegen vormen van criminaliteit.

Wij zijn veiligheidsversterkers

Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Brabant helpt ondernemers in Oost-Brabant zich weerbaar te maken tegen verschillende vormen van criminaliteit. Dat doen we met veiligheidsversterkers rond allerlei thema’s. PVO Oost-Brabant is een Publiek-Private Samenwerking (PPS) tussen brancheorganisaties (VNO-NCW Brabant Zeeland), ondernemers(verenigingen), gemeenten en politie en het CCV. Samen werken zij aan een weerbaar ondernemersklimaat door met elkaar op regionaal niveau veiligheidsmaatregelen te agenderen en te ontwikkelen. Zo signaleren we ontwikkelingen in de regio en maken we van onze aanpak maatwerk.

Ga naar onze website

Veilig begint in de buurt

Platform Veilig Ondernemen Oost-Brabant is één van de tien PVO’s die Nederland rijk is. We brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Op deze manier maken we een verschil in de bestrijding van lokale veiligheid. Onze kennis delen we met de andere negen regio’s. Zo maken we niet alleen onze regio veiliger, maar uiteindelijk heel Nederland.

Veiligheidsversterkers die je weerbaar maken

Voor je het weet zijn ondernemers in Oost-Brabant weerbaar. Vanuit die filosofie beschermt Platform Veilig Ondernemen ondernemers in Oost-Brabant tegen verschillende vormen van criminaliteit. We werken op regionaal niveau samen met veiligheidspartners en zoeken actief de verbinding met ondernemers op. Zo werken we samen aan een veiliger ondernemingsklimaat.

Veilig Ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor. Dat doen we met onze veiligheidsversterkers die aansluiten op regionale ontwikkelingen, de actualiteit en de behoeften van ondernemers in Oost-Brabant. We bieden onder meer deze veiligheidsversterkers:
– Voorlichting en advies aan bedrijven en instellingen over veiligheid.

– Trainingen en bijeenkomsten

– lokale initiatieven voor criminaliteitspreventie

– Ondernemers en veiligheidsprofessionals samenbrengen